Win-actie Puur Mieke voor 4e verjaardag Kiwi&zo
45

Win-actie Puur Mieke voor 4e verjaardag Kiwi&zo

Auteur: Lisette Zwiggelaar Datum: 5 augustus 2016

Vandaag is Kiwi&zo al weer 4 jaar! Wat vliegt de tijd… En om dat te vieren heb ik een super leuke win-actie bedacht in samenwerking met Puur Mieke. Deze webshop bestaat uit allemaal uhhh… pure producten. Heerlijk zulke duidelijke bedrijfsnamen! Zonder onnodige toevoegingen dus 😉 En daar houd ik van!

Wat ik mis…
Dus toen brainstormen over wat voor een pakket we zouden samenstellen. Tussendoortjes? Nee, nog iets veel leukers! Als je zonder onnodige toevoegingen wilt eten, of je het nou clean, puur of whole foods wil noemen, je gaat waarschijnlijk minder smaakmakers gebruiken. Omdat sauzen, curry’s en bouillonblokjes vol zitten met E-nummers, suiker en noem het maar op. Maar Puur Mieke heeft daar pure alternatieven voor. En dus kun je dit pakket ter waarde van ruim 27 euro winnen met smaakmakers! Het pakket bevat:

Ik vind ‘m geweldig, hopelijk worden jullie hier net zo enthousiast van!


Win-actie
Ook jij kunt kans maken op dit pakket met gezonde smaakmakers! Zo maak je kans:

 • Laat in een reactie onder aan deze pagina weten waarom jij graag zou winnen (met voornaam en eerste letter van je achternaam)
 • Like Puur Mieke op Facebook
 • Like Kiwi&zo op Facebook

Randvoorwaarden

 • Meedoen aan deze win actie kan tot maandag 8 augustus 2016 om 11:00 uur.
 • Gebruik in de reactie hieronder niet alleen je voornaam voor het geval meerdere mensen met dezelfde voornaam reageren (Dus niet “Lisette” maar liever “Lisette Zwiggelaar” of “Lisette Zw”)
 • Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Zorg er dus voor dat het e-mail adres dat je in de reactie gebruikt klopt! Dit gebruik ik alleen voor deze actie, je privacy is dus gewaarborgd.
 • Om spam tegen te houden moet ik alle reacties van nieuwe e-mail adressen handmatig goedkeuren. Het kan dus zijn dat je de reactie niet meteen ziet verschijnen.

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten".

45 reacties op “Win-actie Puur Mieke voor 4e verjaardag Kiwi&zo

Plaats een reactie
 • Suzanne

  Ik zou graag het pakket willen winnen,
  Ben aan het lijnen en wil graag in totaal 35 kg afvallen,
  Ik heb de laatste jaren al genoeg foute toevoegingen binnen gekregen,
  De knop is om en dit zou me goed op weg kunnen helpen,
  Ik eet nu alleen nog maar gezond en geen eten wat slecht voor je is,
  Samen met me gezin voor een gezonde toekomst


  5 augustus 2016 om 11:18 |
 • Christa Bl

  Wat een toffe actie!!! Sinds vorig jaar ben ik door een leaky gut, glutenvrij zuivelvrij ei-vrij pinda-vrij en spinazievrij. Wat ik vaak te horen krijg is…..wat blijft er dan nog over!! Genoeg….er is nog zoveel te maken en te ontdekken. Er is nog geen dag geweest dat ik niet lekker heb gegeten. Kost het meer tijd…..zeker wel, maar dat heb ik er graag voor over! Smaakmakers zijn heel erg welkom in mijn huis 😀


  5 augustus 2016 om 11:22 |
 • inge groenen

  Met dit heerlijke pakket
  word ik als hobbykok en liefhebber van gezond en (h)eerlijk eten echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel kook en smulpret!


  5 augustus 2016 om 11:31 |
 • Marijke

  Wat een ontzettend leuke actie. Ik zou dit ook wel willen winnen. Goed om te zien dat er alternatieven zijn en het zou leuk zijn om dat te kunnen proeven!
  Groetjes Marijke Westrik


  5 augustus 2016 om 11:43 |
 • Josette de Quant

  Ik zou graag willen winnen omdat ik bezig ben gezonder te eten en graag wat producten wil uitproberen.


  5 augustus 2016 om 12:52 |
 • Irma Conrad

  IK ben erg benieuwd naar de producten. via Williene hoor ik veel over Puur Mieke
  Groet, Irma C


  5 augustus 2016 om 12:59 |
 • Laura D

  Dit pakket klinkt echt heel goed!! Al een tijdje ben ik bezig met een gezonder leven. Sinds maart voor het eerst een sportschoolabonnement, sport ik braaf wekelijks en probeer ik steeds meer clean te eten. Sinds een weekje ben ik verhuisd en heb ik het leventje in mijn studentenkamer vaarwel gezegd en ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Eindelijk een fijne keuken waar ik mijn gezonder koken en bakken experiment pas echt kan laten beginnen. Zo is er deze week voor het eerst een healthy appeltaart en bananabread uit de oven gekomen, en die smaakten zeker naar meer! Dit pakket zou erg goed helpen om deze levenstijl, nu samen met mijn vriend, voort te zetten!


  5 augustus 2016 om 13:17 |
 • Nine Vogel-Ketel

  Waauuww geweldig pakket! Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van kiwi en zo!
  Dit zijn net de dingen die de puntjes op de i van clean eating zetten. Zeker omdat mijn man een flinke spastische darm heeft en ik ook graag gekke toegevoegde meuk binnen krijg, zou ik graag dit pakket voor ons gezin willen winnen. 🙂


  5 augustus 2016 om 13:26 |
 • Yvonne B

  Dit zou een eer welkome aanvulling zijn op de gezonde producten die ik al in huis heb.
  Vanmorgen van mijn trainer gehoord dat ik meer moet eten met deze mooie en lekkere producten kan ik vast heerlijke maaltijden maken en opeten


  5 augustus 2016 om 13:30 |
 • Caroline Postema

  Ik zou heel graag willen Geweldig leuk pakket. Krijg er al zin in. Caroline Postema


  5 augustus 2016 om 13:32 |
 • Annie HS

  Wat een geweldige actie. Ik zou het pakket heel goed kunnen gebruiken. Met een kleine beurs en allergie voor gluten en koemelk + diverse E-nummers (waaronder smaakversterkers) is het altijd een hele toer om iets te vinden, wat betaalbaar is. Verder heb ik Candida, zodat gistvrij heel goed uitkomt. Door mijn schildklier aandoening (gevolg van jarenlang glutenvrij eten – zonder jodium) ben ik op advies van de Internist met Keltisch zeezout begonnen (en spirulina). Ook dat komt dus heel goed uit. Curry en Ketjap laat ik eigenlijk altijd links liggen, omdat ze zoveel toevoegingen bevatten. Wanneer dit inderdaad zonder allerlei E-nummers is, zou ik ze graag willen proberen. Heel goed weekend.


  5 augustus 2016 om 13:36 |
 • Lara W

  Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik sinds een paar weken bezig ben om plantaardig te eten en dit pakket zal mij hier zeker een handje bij helpen! 🙂


  5 augustus 2016 om 14:22 |
 • Jolanda H

  Wat een mooi pakket! Ik ben steeds meer bezig met bewuster eten, en zou graag deze producten daarvoor gebruiken. Ik ben vooral benieuwd naar de bouillonpoeder, daarvan koop ik namelijk tot dusver nog wel steeds de AH-blokjes van… Is het een groot verschil qua ingrediënten?


  5 augustus 2016 om 14:23 |
  • Lisette Zwiggelaar

   dit zijn de ingrediënten van deze bouillonpoeder: zeezout, rijstmeel*, wortel*, selderij*, prei*, ui*, zonnebloemolie*, tomaten*, peterselie*, lavasblad*, macis*, kurkuma*, selderijblad*, bieslook* en laurier* (*Van biologische herkomst)

   Geen smaakversterkers, suiker of andere E-nummers. Daar word ik blij van!


   8 augustus 2016 om 10:12 |
 • Annemieke V.

  Van harte, Lisette… Ook met je verjaardag. Twee belangrijke mijlpalen. Je hebt veel gedaan, veel bereikt en ook ontzettend veel meegemaakt. En je bedrijf staat… Mag ik wel zeggen. Proficiat. Ik heb al veel van je geleerd en veel van je recepten zelf ook gemaakt. Ga zo door. Ik zou dit pakket graag winnen. Zeker nu.. Ben net bevallen en geef weer borstvoeding. Goede en gezonde smaakmakers… Super! Komen niet alleen bij mij terecht, maar ook bij de kleine meid. Zo hoop ik ze al vanaf begin het goede mee te geven.


  5 augustus 2016 om 14:33 |
 • Floor Kooman

  Leuke actie!
  Sta weer op het punt een candida dieet te volgen. Daar passen puren producten goed in.
  Floor Kooman


  5 augustus 2016 om 15:04 |
 • Kaylee H

  Zou graag dit pakket willen uitproberen om nieuwe, pure dingen te kunnen ontdekken. Er staan dingen bij die me interessant lijken te gebruiken in gerechten. Deze producten kende ik nog niet, op het keltisch zeezout, kokosmelk en boullionpoeder na. Aangezien goede voeding prijzig kan zijn lijkt dit me een goede kans.

  Kaylee H


  5 augustus 2016 om 15:16 |
 • Karin van de Merwe

  Mooie pakket! Mijn Coconut Aminos is bijna op, alleen daarom is het al erg welkom.


  5 augustus 2016 om 16:37 |
 • Petra van Dijk

  Wat leuk 🙂 ik zou graag dit pakketje willen winnen, omdat ik mijn 14-jarige nichtje dan gezonde curry ketchup kan geven 😉 nu staat er, door al haar logeerpartijtjes, een fles normale curry in mijn koelkast. Niet dat dat een enorm probleem is, maar hey, dan kan ik de puber ook een gezondere variant aanbieden 🙂
  Groetjes,
  Petra van Dijk


  5 augustus 2016 om 17:37 |
 • Brigitte Fransen

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag en je vier jarig bestaan van Kiwi&zo, Lisette.
  Hele mooie actie met een groot aantal producten die ik al een tijdje wil proberen.
  En nu ga ik heel hard duimen.
  Doet Markus de trekking?
  De vorige was te snel weg met alleen mijn voornaam.


  5 augustus 2016 om 19:19 |
 • Eveline

  Gefeliciteerd!
  ben zelf kok en momenteel bezig met een cursus Natuurvoedingsadviseur.
  Ben me aan het verdiepen in gezonde voeding. Suikervrij en E-nummervrij.
  Leuke actie met goede producten.


  5 augustus 2016 om 20:25 |
 • Alie

  Ja wie wil nou niet winnen,gun het iedereen ik eet al veel puur en gezond. Maar ik ben na een diepe periode ,het overlijden van m’n man en twee zussen,weer eindelijk zover om de draad weer op te pakken,en weer te gaan leven ,weer vrouw te zijn,er zal vast nog een man voor me hier rondlopen die misschien wel met mij mee wil doen de aarde een stukje mooier te maken met aandacht en respect voor voeding en milieu.


  5 augustus 2016 om 20:27 |
 • Josien godding

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag en het 4 jarig bestaan. En wat een enorm leuke actie. Ik ben sowieso fan van PuurMieke en dit pakket komt ook zeker van pas. Ik zou het erg graag willen winnen om aan mijn moeder te geven. Ze heeft veel gezondheidsklachten (oa psoriasis en diabetes beginnend). Ik probaar haar te stimuleren gezonder te eten, maar ze vind het erg lastig. Ze weet ook niet goed welke alternatieven ze dan kan gebruiken, dus juist daarom zou dit pakket voor haar zo leuk zijn om met een aantal producten kennis te maken. Ze woont in een klein dorpje, dus even naar een reformwinkel zit er niet in. Hopelijk raakt ze door het pakket enthousiast en gaat ze daarna zelf ook dingen bestellen


  5 augustus 2016 om 20:32 |
 • Sonja Luneburg

  Wat een leuk pakket! Sinds ik veganistisch eet ben ik dol op curry’s, dus deze pasta’s zou ik graag willen uitproberen. Keltisch zeezout gebruik ik altijd al, dus die is ook welkom en de rest zou ik zien als testproduct. Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan, ga zo door!


  5 augustus 2016 om 20:32 |
 • maria kruit

  Gefeliciteerd
  zou heel graag willen winnen
  om te weten hoe dit allemaal smaakt
  Maria K


  5 augustus 2016 om 20:37 |
 • marijke ge

  Wauw Lisette, vier jaar alweer, van harte met deze ‘verjaardag’. Volgens mij volg ik je ook al zolang, ongeveer dan hè 😉 Super dat je ons wilt laten delen in de feestvreugde, I like puur! Dit pakket zou me zeker goed van pas komen. Ik eet en drink graag zonder rare toevoegingen, maar kan me er vanwege een beperkt budget niet altijd aan houden. Al zijn jouw budgettips een grote hulp.
  fingers crossed!


  5 augustus 2016 om 20:39 |
 • marielle

  Van harte gefeliciteerd!!!!

  Wat een ontzettend leuke actie!
  Heel graag doe ik mee, waarom? DE uitgaven zijn nogal hoog en dit soort producten koop ik eigenlijk nooit daarom.
  Ik zou het heel leuk vinden om hiermee te gaan experimenteren in de keuken!

  Veel succes met je blog en op naar je eerste jubileum (vijf jaar)!

  Groetjes Mariëlle C


  5 augustus 2016 om 20:49 |
 • Bonnie van Krieken

  Wow, 4 jaar alweer! Gefeliciteerd. Puur Mieke en Kiwi&zo staan al lange tijd in mijn ‘like-lijstje’ , dus dat hoefde ik niet meer te doen 🙂


  5 augustus 2016 om 20:57 |
 • Gerda Schoonderwoerd

  Van harte gefeliciteerd.
  Weer een mooi doel gehaald.
  En winnen,ja dat toch iedereen met zo,n mooie prijs
  Op naar de 5jaar.
  Maak er weer een mooi jaar van.
  Groetjes Gerda Schoonderwoerd.


  5 augustus 2016 om 22:20 |
 • Yvette Kox

  Gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan! 🙂

  Door verschillende lichamelijke klachten moet ik veel voedingsmiddelen/stoffen weglaten uit mijn eetpatroon. Ik was al een veganist die suikervrij at en nu eet ik o.a. ook nog glutenvrij, sojavrij, notenvrij, maïsvrij en gistvrij. Een hele waslijst dus en winkels zoals Puur Mieke maken het voor mij een stuk makkelijker om lekker en gezond te eten en mijn klachten doen verminderen. Ik ben hier HEEL erg blij mee en zo’n pakket is natuurlijk fantastisch! Ik ben zo enthousiast bezig gegaan met gezond koken, dat ik een fb groep ben begonnen om ook anderen te helpen gezond en puur te gaan eten door recepten en informatie te delen. Het is een ware passie geworden 😀 <3 Dank jullie wel voor deze leuke actie en leuke website! Erg handig dat je kan selecteren op ingrediënten. Hier ga ik eens goed rondkijken en nog meer lekkere dingen maken! Groetjes, Yvette Kox.


  5 augustus 2016 om 22:20 |
 • Marjon P

  Wauw, dan is het alweer vier jaar geleden ong. Dat ik mijn eerste havermout papje heb gegeten! 😉 vol enthousiasme ben ik je gaan volgen. De ene keer wat intensiver maar altijd met plezier! Ik moet zeggen dat ik je een onwij sterke vrouw vind! Je hebt veel moeten mee maken, maar vaak heel positief! Respect!
  Wat jouw blog zo anders maakt, is dat je ook beschrijft hoe je het met je budget doet! Heb ik veel aan, bedankt! 😉

  Liefs Marjon


  5 augustus 2016 om 23:18 |
  • Lisette Zwiggelaar

   aaaah wat een lieve reactie, dank je wel 🙂


   8 augustus 2016 om 10:06 |
 • Jans R

  Gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je nog veel jaren doorgaat!

  Ik zo zeker graag winnen, om dit feestje met je mee te kunnen vieren!

  Ik houd namelijk héél veel van curry én van nieuwe producten uitproberen,
  met dit pakket komt dat hélémaal goed 🙂 🙂 :)!


  6 augustus 2016 om 00:41 |
 • Patricia Tip

  Er staan zoveel aantrekkelijke producten vermeld bij dit te winnen pakket….die wil ik echt super-de-super-graag uitproberen! Mag dat ajb???


  6 augustus 2016 om 01:49 |
 • Peyta F

  Gefeliciteerd! Voor mijn idee bestaat Kiwi & zo al veel langer! Goed teken toch?
  Ik zou het geweldig vinden om dit pakket te winnen, omdat het voor mij toch luxe producten zijn die ik heerlijk vind, maar niet zo snel zelf zal kopen ivm kosten…


  6 augustus 2016 om 06:17 |
 • Esther v. W.

  Hoi! Dubbel feest dus deze week. Gefeliciteerd. Hopelijk komen er nog vier jaar bij . Ik doe graag mee met de winactie. Sinds deze week ben ik extra aan het letten op mijn suiker/koolhydraat inname vanwege mijn diabetes. Deze producten maken de nieuwe gerechten vast een stuk smakelijker.


  6 augustus 2016 om 07:20 |
 • Manon Kievit

  Van harte gefeliciteerd!!
  Heel graag zou ik dit fijne pakket willen winnen! Ben onlangs 20 kilo afgevallen door te letten op mijn voeding.. ik vind het zo bijzonder dat andere voeding zo veel voor je lichaam kan doen.. stukje bij beetje wil ik nog bewustere keuzes gaan maken.. dit pakket zou weer een stapje in de goede richting zijn!


  6 augustus 2016 om 11:08 |
 • Sacha T

  Gefeliciteerd met alweer 4 jaar actief! Time flies. Allebei de pagina’s al tijden geliked dus aan die voorwaarde voldaan. En waarom ik graag wil winnen? Ik sta op het moment in de Thaise stand en de curries van onoff spices staan nog op mijn verlanglijstje. Dus ja, ik zou ze heel graag winnen en dan de rest van het pakket gebruiken om een super maaltijd te maken. Ik krijg nu al trek….


  6 augustus 2016 om 12:34 |
 • Rianne V.

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
  Deze smaakmakers lijken me heerlijk om mijn gezin te verrassen en een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik hoop dat mijn kinderen de gezonde draad ook gaan oppakken door het ervaren van lekkere gezonde maaltijden.


  6 augustus 2016 om 14:19 |
 • Christa R.

  Gefeliciteerd!!
  Waarom ik graag het pakket wil winnen? Na mijn bevalling weer helemaal klaar met de extra kilo’s (die ik voor die tijd al had) en ongezond eten. Ben nu al onze voorraad aan het checken, wat past er in onze ‘nieuwe’ pure levensstijl? Er zijn nogal wat producten die daar niet mee bij passen, dus met dat pakket kan ik mijn lade weer vullen :-)!


  6 augustus 2016 om 15:45 |
 • Mirjam van E

  Gaaf!! Ik kook al een tijd met biologische groentes en wil dit heel graag uitbreiden. Ik ken Mieke ’s producten, althans een deel en ze zijn super, dus dit zou ik heel graag winnen!


  6 augustus 2016 om 18:10 |
 • Judith H

  Allereerst: van harte met je 4-jarig jubileum. Ga vooral zo door :).
  Verder doe ik graag mee aan deze actie omdat ik het erg belangrijk vind dat onze 4 kinderen gezond voedsel binnenkrijgen. Helaas zijn veel (gelukkig niet alle!) verantwoorde producten aardig aan de prijs, wat zeker in een groot gezin vaak de nodige keuzes met zich meebrengt. Dit pakket zou daarom erg ‘in de smaak’ vallen.


  6 augustus 2016 om 20:07 |
 • Fimke Ee

  Van harte met je verjaardag!
  Wat een prachtig pakket is dat, dat komt heel erg van pas in mijn keuken. Vooral die thaise curry’s vind ik erg interessant. Ik gebruik ze vaak, maar ze zijn meestal met veel troep.


  6 augustus 2016 om 22:16 |
 • Nikki dl

  Ik doe graag mee met de loting! Gefeliciteerd en ik volg je hoor! 🙂


  7 augustus 2016 om 09:15 |
 • Adri V

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Ik ben puur gaan eten, en ben daarvoor opzoek naar pure ingredienten. Tot nu toe betekent dat veel verse producten en iets langer in de keuken staan. Dat laatste is opzich geen probleem, maar als er producten zijn die mij iets meer tijd geven en in mijn zoektocht kunnen ondersteunen wil ik die heel graag uitproberen.
  Groeten,
  Adri


  8 augustus 2016 om 08:59 |

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.

Kiwi&zo maakt gebruik van cookies. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten