Vanavond opnames Nationale Eettest 2015!
6

Vanavond opnames Nationale Eettest 2015!

Auteur: Lisette Zwiggelaar Datum: 22 januari 2015

Spannend, vanavond zijn de opnames voor de Nationale Eettest 2015. En ik zit in het Foodbloggers vak. Ik ben héél erg benieuwd! Sowieso omdat het de eerste keer is dat ik andere foodbloggers in het echt ga zien, lijkt me erg gezellig 🙂 En toch ook wel omdat Paul de Leeuw de presentator is. Leuk om te zien op tv, maar mij mag hij negeren in z’n programma’s, haha! Ook ben ik natuurlijk erg benieuwd wat mijn score zal zijn, op die van vorig jaar had ik een 7,5 dacht ik. Woensdag 28 januari om 20:30 uur komt het op BNN!


Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten".

6 reacties op “Vanavond opnames Nationale Eettest 2015!

Plaats een reactie
 • Claire

  Super leuk! ik heb er ook onwijs veel zin in! We gaan ze een poepie laten ruiken, alle andere vakken 😉


  22 januari 2015 om 16:24 | Beantwoorden
 • Marlijn

  Ik had er al over gehoord, hartstikke leuk! Ik ben benieuwd, veel plezier in elk geval en hopelijk shine je van het scherm af;)


  22 januari 2015 om 18:22 | Beantwoorden
 • Lot

  Lijkt me heel leuk om mee te doen. Veel succes.


  23 januari 2015 om 18:33 | Beantwoorden
 • natascha

  hele leuke en leerzame avond, alleen 1 dingetje, honing mag echt NIET in de magnetron.
  gewoon opwarmen in een pannetje warm water, max 40 graden.


  28 januari 2015 om 21:51 | Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Kiwi&zo maakt gebruik van cookies. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten