Ik had gisteren geen zin in eieren. Terwijl dat eigenlijk het enige was, wat er voor de lunch in huis was. Hmmm, wat doe je dan? Dus toen bedacht ik me dat ik er een pannenkoek van ging maken. Terwijl ik geen melk of iets dergelijks had. Zo is de omeletpannenkoek geboren! De smaak zit ergens tussen een omelet en een pannenkoek in. Het is denk ik ook erg lekker met kaneel en rozijnen erbij door.
Recept
- Ontbijt of lunch
- 15 minuten bereidingstijd
- Geschikt voor: Clean Eating, Van Gifbelt naar Tempel
- Voor 1 persoon
Doe de eieren in een kom en doe de boekweitmeel erbij. Zeef de boekweitmeel of gebruik een staafmixer zodra je het meel er doorheen geroerd hebt om klontjes te voorkomen/op te lossen. Snijd de appel in plakjes. Zet een koekenpan op middelhoog vuur met de kokosolie. Verdeel de plakjes appel over de bodem, verdeel het beslag er overheen en verdeel de bosbessen. Doe de deksel er op. Zodra de bovenkant gestold is kun je hem omdraaien en nog een minuutje laten bakken. Klaar!
Tip: uiteraard kun je qua vulling of beleg alles doen wat je normaal met een pannenkoek doet
Heb je mijn nieuwe boek “Broodloze lunches om mee te nemen” al besteld?
Eetmoment: Lunch, Ontbijt
Ingrediënten: Glutenvrij, Lactose-vrij, Suikervrij, Vegetarisch
Tijdsduur: Tot 20 minuten, Tot 30 min
Dieet typen: Clean Eating, Van Gifbelt naar Tempel