Deze rijstwafels maak ik de laatste tijd regelmatig! En waarom niet? Tahin (sesampasta) is goedkoper bij de Jumbo dan kokosolie, het is weer eens wat anders met eieren en lekker fris door de komkommer. Wist je trouwens dat rijstwafels gemaakt zijn van bruine rijst, zilvervliesrijst dus? Enneh, ben ik de enige die altijd rijstewafel zegt en schrijft? Blijkbaar is het rijstwafel 😉
Recept
- Ontbijt of lunch
- 5 minuten bereidingstijd als de eieren al gekookt zijn
- Geschikt voor: Clean Eating, Van Gifbelt naar Tempel
- Voor 1 persoon
Leg de rijstwafels op een bord. Besmeer ze met tahin. Snijd de komkommer in dunne plakjes en verdeel over de wafels. Pel de eieren en snijd in plakjes, verdeel dit ook over de rijstwafels. Besprenkel met zeezout en smullen maar!
Tip: de tahin kun je ook vervangen door kokosolie, roomboter of weglaten
Heb je mijn nieuwe boek “Broodloze lunches om mee te nemen” al voorbesteld?
Eetmoment: Lunch, Ontbijt
Ingrediënten: Glutenvrij, Lactose-vrij, Suikervrij, Vegetarisch
Tijdsduur: Tot 10 min, Tot 20 minuten, Tot 30 min
Dieet typen: Clean Eating, Van Gifbelt naar Tempel