Kiwi&zo webshop gesloten
1

Kiwi&zo webshop gesloten

Auteur: Lisette Zwiggelaar Datum: 17 maart 2017

Het heeft allemaal eventjes geduurd maar de Kiwi&zo webshop is inmiddels volledig afgerond en gesloten. De voorraad is verkocht. Nu nog de laatste bezigheden zoals boekhouding afronden, rekening opzeggen en dergelijke. Dan kan ik mijn vrije vrijdagen dat mijn vader op Marcus past (eens per 2 weken) weer lekker gaan bloggen, recepten maken en andere berichten op Kiwi&zo schrijven.

Boeken overgenomen door A Healthy Life

Het was wat lastig om 250 boeken in een paar weken tijd te verkopen dus daarom heb ik Juglen Zwaan van A Healthy Life benaderd of hij “Broodloze lunches om mee te nemen” wou overnemen van me en dat wilde hij! Het boek is tot eind maart 2017 in de aanbieding 🙂 Hij was zelfs zo aardig om me aan te bieden dat ik een affiliate programma met zijn webshop kon krijgen. Mochten jullie mijn boek nog willen kopen via Kiwi&zo krijg ik daar een commissie over. Neem dus gerust eens een kijkje in de webshop van A Healthy Life.


Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten".

1 reactie op: “Kiwi&zo webshop gesloten

Plaats een reactie
  • Sanne

    Dat geeft vast veel rust in huize Zwiggelaar. Nu kun je je energie in andere dingen steken. Ik vind het wel jammer dat je er minder tijd in steekt, maar ben nog altijd fan van kiwi&zo hoor! Ik heb respect voor hoe je het allemaal doet, het gaat allemaal niet vanzelf.


    19 maart 2017 om 08:56 | Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Kiwi&zo maakt gebruik van cookies. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten