0

FODMAP-dieet weekmenu 3?

Auteur: Lisette Zwiggelaar Datum: 11 december 2015

Helaas, helaas, deze week even geen weekmenu. De boodschappenlijst moest even snel klaar gemaakt worden doordat de baby gisteren een zware dag had. Hij had nog niet eerder zo lang aan 1 stuk gehuild 🙁 1,5 uur ontroostbaar, en ja, ik voel me erg gezegend dat dit dus zo weinig voorkomt haha. Krampjes, sprongetje, pijn? Wie zal het zeggen… Uiteindelijk was huid-op-huid in de draagdoek de oplossing. Ik heb dus gewoon wat FODMAP-proof boodschappen op de lijst gezet zoals krieltjes, toegestane groenten, vlees en vis en dan zie ik komende week wel wat ik ga maken. Desnoods haal ik tussendoor nog wat boodschapjes bij de lokale supermarkt. En nu weer genieten van mijn baby die vandaag wel weer lekker in z’n vel zit!


Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten".

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Kiwi&zo maakt gebruik van cookies. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten