Derde week Broodloze Lunches Challenge
2

Derde week Broodloze Lunches Challenge

Auteur: Lisette Zwiggelaar Datum: 22 januari 2016

De derde week van de Broodloze Lunches Challenge zit er weer op! En ook deze week is het me weer gelukt om alle lunches te fotograferen. Ik hou het alleen wel kort, want ik moet nu toch echt eens aan de slag met de kwartaalaangifte voor de belastingdienst wat ik al te lang vooruitschuif…

Maandag

3e week maandag


Dit is verrassend lekker! Ik heb pannenkoeken gevuld met rucola en opgebakken sperziebonen, pompoenpitten en een plakje rauwe ham in stukjes.

Dinsdag

3e week dinsdag

Het is inmiddels koud doordat mijn zoontje eerder moe was dan verwacht maar niet minder lekker. Een omelet met pompoenpitten, sperziebonen, pompoen en een banaan er bij

Woensdag

3e week woensdag

Papadag dus mijn man maakte lunch. Roerei met doperwtjes, worteltjes en cervelaat

Donderdag

3e week donderdag

Hier is de koelkast nogal leeg… Dus een omelet gemaakt met pompoenpitten en doperwten. Daarbij water en een banaan. Eet smakelijk!

Vrijdag

3e week vrijdag

Ik at rijstwafels met een zelfgemaakte tonijnsalade. In de tonijnsalade zat tonijn (goh), een inieminie stukje augurk (iets met een man en lege verpakkingen in de koelkast zetten…), cherrytomaatjes, mosterd en mayonaise.

Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang gratis het e-book "Een beginnersgids, stap voor stap betaalbaar gaan eten".

2 reacties op “Derde week Broodloze Lunches Challenge

Plaats een reactie
 • Marieke

  Hallo Lisette,
  Het valt met op dat je vaak dezelfde gerechten eet, is dat bewust? Ik vind het zelf namelijk heerlijk om elke dag wat anders te eten bij de lunch en avondeten. Daarvoor maak ik bijna altijd een weekplanning, al wijzig ik deze weleens als dat beter uitkomt. Zeker met een baby die veel aandacht vraagt lijkt me dit voor jou ook handig, zo zit je nooit met een lege koelkast of voorraadkast en kan je elke dag afwisselen. Soep en peulvruchten bijvoorbeeld kan ik altijd wel maken, omdat ik groente als courgette, broccoli, wortels, linzen, tomaat e.d. altijd in huis hebt. Dit maak ik altijd een avond van tevoren klaar, zodat mijn man deze ook mee kan nemen naar z’n werk buiten de deur.
  Juist in de weken van de ‘broodloze lunches’ zou ik het leuk vinden om wat gevarieerdere gerechten te zien, zodat ik daar ook inspiratie uit kan halen!


  27 januari 2016 om 13:30 | Beantwoorden
  • Lisette Zwiggelaar

   ja, sorry, dat was ook de bedoeling… Ik zou het inderdaad beter moeten plannen, ik weet hoe het moet, maar in de praktijk… ’s avonds eten we wel gevarieerd, maar overdag merk ik dat ik nu echt op routines werk, ook qua eten


   28 januari 2016 om 09:09 | Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

 

Kiwi&zo maakt gebruik van cookies. En dan bedoel ik niet havermoutkoekjes. Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten